Leiding worden

Leiding worden

Schipper
Schipper kun je worden als je ons eigen instructieprogramma succesvol hebt doorlopen. Dit kan alleen door deel te nemen aan een kamp. Heb je zelf al veel zeilervaring en/of zeildiploma’s, dan is het zeilinstructiekamp in mei misschien lang genoeg voor jou. Ben je eenmaal schipper, dan wordt er van je verwacht dat je in je eerste jaar minimaal 3 kampweken meezeilt. Schippers zijn dus minimaal 16 jaar, maar de ervaring leert dat de gemiddelde leeftijd van afschipperen rond de 18 ligt.

Kok/kookster
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die graag willen koken en/of onderdeel willen zijn van een ketelbinkieteam. Kok/Kookster en ketelbinkieleiders zijn belangrijke onderdelen van een team. Samen met de schippers zorg je ervoor dat ieder kamp een geslaagd kamp is.

Lijkt je dit leuk en ben je graag onderdeel van ons team, neem dan meteen contact met ons op. Ieder jaar organiseren wij een weekend waarin je wordt klaargestoomd om succesvol bij te dragen aan onze kampen in Gaastmeer.

Interesse
Voor meer informatie over het worden van schipper, kok/kookster of ketelbinkieleider kun je contact opnemen met de ZKC via zkc@zeilkampengaastmeer.nl.